(VEGANSK) Delikata stekta auberginer fyllda med valnötter, vitlök och georgiska kryddor. Ett typiskt smakprov på det georgiska köket som åtnjuts vid festiviteter.
(VEGANSK) Kokta finhackade rödbetor med valnötter, koriander och vitlök med smakfulla georgiska kryddor. En kändis från Västra Georgien.
(VEGANSK) Finhackade kokta morötter med valnötter, vitlök, dill, georgiska kryddor.
(VEGANSK) Saltiga georgiska delikatesser: inlagd gurka, tomater & paprika. En shot vodka är ett brukligt inslag till denna rätt.
(VEGANSK) Färska tomater, lök & grön adjika (malda färska örter, valnötter och regianala kryddor. Kryddig och glutenfri.
(VEGANSK) En härlig mix av grönsaks-pastejer och perfekt sätt att lära känna det georgiska köket. Badridzani nigrzit, ispanakhis, charkhlis, stophilo & kirkazhi.
(VEGETARISK) Ostbröd som är basmaträtt i Georgien. Åtnjuts traditionellt med de flesta maträtter. En måltid utan Khachapuri är ingen måltid!
Köttpirog av fläsk- och nötfärs. Maträtt från Svenati- området, högländarnas favoritmaträtt.
Kycklinggryta med färska tomater och purjolök. En traditionell rätt som ursprungligen gjordes på fasankött.
vårmajskyckling (300 g) stekt i ”tapaka” med vitlök-och gräddsås. En variation på ovanstående rätt med lite annorlunda och behaglig smak.
Kryddig, syrlig nötkött- eller lammköttsoppa med ris, vitlök, tomater och georgiska kryddor.
Kryddig nötkött- eller lammgryta med lök, färska kryddor och georgika kryddor i tomatsås. Maträtt typisk för Centrala regionen.
Lammgryta med färska kryddor, dragon, vitt vin och vildplommon. Traditionell herdematrätt som går hundratals år tillbaka.
Lammlägg med vitlökssås. Mört och fantastiskt god. Serveras med kokt potatis och dill.
(VEGANSK) Gryta på röda bönor serverad med Mcnili & Mchadi majsbröd. Kryddad med bland annat vitlök och koriander.
Grillspett av fläskkarré tillagad enligt georgisk tradition och marinerad i vitt vin & borjomi. En klassiker!
Grillspett av kycklinglårfilé tillagad enligt georgisk tradition och marinerad i vitt vin & borjomi.
(VEGANSK) Grillad aubergine med tomatsallad, regionala kryddor & portobello.
1 kg (råvikt) grillspett av fläskkarré, kyckling, lula kabab, lammkotlett, grillade champinjoner, sallad och sacebeli. Fyra bitar av varje sort.
Georgisk tomatsås
Vildplommonsås
Chili- och vitlökssås
Chili, färska örter, vitlöksås
Granatäppelsås
Rysk gräddfilsås